به گزارش خبرنگار مهر، شعبان سپهر ظهر امروز دوشنبه در جلسه ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر در شهرستان قروه با محوریت دیدار اعضای ستاد به مناسبت هفته دولت، اظهار داشت: قوام و دوام حکومت اسلامی در سایه اعتقادات محکم و عدالت محور بنیان گذار آن حضرت امام خمینی(ره) است.
وی افزود: کارگزاران دولت اگر بدانند آن خدمتی که ارائه می شود در راستای قوام و ماندگاری جامعه تأثیر دارد بیشتر دل به کار خواهند داد.
به گفته سپهر نوع پاسخگویی به ارباب رجوع، نوع برخورد، نوع تکریم و ... باید به روش حسنه ای برای رضایتمندی مردم برای تثبیت پایه های مشروعیت نظام و دولت باشد.
وی با اشاره به گفته های مقام معظم رهبری، تصریح کرد: تذکر لسانی در واقع وظیفه ای است همگانی و تمامی انسان ها باید در برابر هر مورد خلاف اخلاق اجتماعی، تذکر داده و وظیفه انسانی خویش را به جای آورند.
شعبان سپهر با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر قبل از ایمان ذکر شده عنوان کرد: تذکر لسانی مسئله ای قطعی است و حتی تأثیر آن از بمب اتم هم بالاتر است لذا برای کسب آرامش در جامعه اجرای فریضه الهی ضروری و واجب است.
فرماندار قروه در ادامه گفت: انسان در تمامی زمینه های زندگی خویش نیاز به راهنمایی دارد و باید دانست که هر فردی باید در حوزه وظایف خویش اقدام کرده و درست عمل کند.
به گفته سپهر باید با واقعیت های جامعه پیش رفت و یک مدیریت سه جانبه از مدیریت فردی که شامل هم خود شخص و هم دیگران می شود، مدیریت اجتماعی که کل جامعه را درگیر خواهد کرد و مدیریت بحران که در زمان احساس خطر نیاز است را در تمامی موارد در نظر گرفت.
وی این سه حوزه مدیریتی را در تمامی مراحل کاری، خانوادگی، اجتماعی و حتی اعتقادات مذهبی و دینی، یک امر لازم خواند و تصریح کرد: زنجیره این سه مدیریت ابتدای امر به مقوله آموزش در تمامی مهارتهای زندگی باز می گردد لذا لازم است در حوزه آموزش بیشتر از قبل تلاش کنیم.
شعبان سپهر افزود: برای هرچه بهتر عمل کردن در حوزه های اجتماعی باید دیدگاه مردم را هم در نظر گرفت لذا دید مردم نسبت به امر به معروف و نهی از منکر را نیز باید سنجید و بررسی کرد و در جهت مثبت شدن دیدگاه عمومی کار کرد.
وی با بیان اینکه بزرگان دین هم در امر به معروف و نهی از منکر بسیار کار کرده اند تأکید کرد: تمامی علمای دین امر به معروف و نهی از منکر را مهم و ارزشمند دانسته اند و در تمامی دوران تاریخ شاهد این ارزشمندی بوده ایم اما اینکه نحوه کار این علما و اندیشمندان به چه صورتی بوده مهم است. لذا باید تصمیم هایی که قابل اجرایی شدن هستند گرفته شود و با اعتقادات مردم بازی نکنیم.
گسترش عدالت در رأس معروف ها باید باشد
در ادامه این مراسم، امام جمعه قروه ضمن گرامی داشتن یاد و خاطره شهیدان دولت اظهار داشت: رجایی و باهنر خود نمونه های بارزی از معروف بودند و با رشادتهای جهادی خود، الگوی کشور شدند و در انقلاب اسلامی جاودانه ماندند.
حجت الاسلام صفرعلی احیا گفت: در نظام جمهوری اسلامی بحث معروف رو به تکامل و تعالی می رود و منکر روبه زوال است و این خود نشان دهنده این است که ما مردمی دیندار و ولایتمدار داریم.
به گفته وی سرلوحه کار دولتها اقامه معروف و از بین بردن منکرات است.
احیا با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر تنها مربوط و مختص به حجاب نیست، تصریح کرد: در رأس امور امر به معروف و نهی از منکر گسترش عدالت در کشور باید باشد و روزی خواهد آمد که دنیا به سمت انقلاب اسلامی به عنوان الگو خواهد آمد لذا نباید جزیی نگاه کرد و حجاب را تنها در این زمینه دید چرا که رژیم طاغوت فرهنگ آن بر بی حجابی پایه ریزی شده بود و این در حالی است که نظام امروز فرهنگ آن بر پایه های با حجابی است بنابراین تکیه بر امر حجاب در این فریضه چندان ملاک نخواهد بود.
حجت الاسلام احیا توسعه در دنیا را به دلیل عدالت نهفته در آن دانست و تأکید کرد: باید عملاً پای کار آمد و ساز و کارهای توسعه را با اعتقاد به نظام اصیل اسلامی در نظر گرفت.
وی با اشاره به اینکه نظام و دولت در اقامه معروف ها قدمهای بزرگی را برداشته اند، یادآور شد: نیاز است برای از بین بردن منکرها نیز اقدام شود.
به گفته احیا بحث امر به معروف و نهی از منکر دو عنصر ویژه تربیت دینی در جامعه است.
نظر شما